Badkamer

Welke stijl badkamer past bij jou?

Geschreven door admin

Je huis is een afspiegeling van jezelf. Meubels, souvenirs en kleur bepalen de inrichting en daarmee de stijl en smaak van wat jij mooi vindt. En al is de badkamer vaak een kleine ruimte met veel spullen, ook hierin kan je jouw eigen stijl doorvoeren.

Wit en zwart zijn kleuren die een badkamer een sobere en strakke sfeer geven. Grote vloertegels, eventueel mat in plaats van hoogglans, zijn kenmerken van een moderne stijl.
Glanzend chroom accessoires passen hier goed bij, in combinatie met wit en zwarte handdoeken. Heb je daglicht in de badkamer? Maak het af met een grote parapluplant in hoogglans zwarte pot.

Warme tinten, zoals maisgeel, azuurblauw en terra geven de badkamer een mediterrane sfeer. Vaak worden effen tegels gecombineerd met bewerkte sierranden in contrasterende kleuren. Houten of rieten accessoires passen hier goed bij, vooral de warme kleuren hout.
Een krulvaren of bamboe past goed in deze stijl, mits je daglicht hebt in de badkamer.

Een Scandinavische stijl komt tot zijn recht met witte, vergrijsde en blauwe tinten. Het houdt een beetje het midden tussen een strakke stijl of een meer losse variant. De koele tinten geven een kleine badkamer meer ruimte. Speel met blankhouten accessoires en licht getint glas om een transparante stijl te benadrukken. Een grote geglazuurde schaal met Slaapkamergeluk past perfect in deze badkamer. Zorg dat deze plant wel voldoende daglicht krijgt.

Een standaard badkamer? Kies voor een badkamer van Sanitairtotaal! Geef de badkamer je eigen stijl door de accessoires in één stijl te kiezen.