Buitenkeuken Tuin

Geniet nog meer van het buitenleven met een buitenkeuken!

Geschreven door admin

De buitenkeuken is dé oplossing om heerlijk met vrienden en familie buiten te eten in plaats van te koken in de warme keuken. Geniet optimaal van het buitenleven met een buitenkeuken die bij jouw wensen past! We bespreken hieronder drie merken.

Boretti begint met een klein model buitenkeuken – de Bambino – wat een combinatie is van een barbecue met een gaspit. Deze buitenkeuken in koffermodel is eenvoudig af te sluiten en mee te nemen. Om prettig te koken moet dit model wél op een tafel geplaatst worden.
De modellen lopen op in mogelijkheden en uitvoeringen zoals kastjes eronder, meerdere pitten en verschillende werkbladen aan de zijkant, waarbij het model ‘Cucinogiardino’ de kroon spant: het ruime model is uitgevoerd met lades, een wijnrek, koelkastje en verlichting.

Weber – met een grote diversiteit aan barbecues – heeft drie lijnen als het om buitenkeukens gaat, de Spirit, de Genesis en de Summit. Alle drie de lijnen zijn prachtig uitgevoerd in diepzwart of stijlvol rvs en voorzien van rolwieltjes en onderkastjes waar de gasfles in weggewerkt wordt. Het grootste model is uitgevoerd met zes branders waardoor het geen probleem is om voor grotere groepen te koken.

Ook Barbecook heeft naast de barbecues een serie buitenkeukens waarbij aan de onderkant twee wieltjes en twee poten zijn gemonteerd waardoor het verplaatsen vrijwel net zo eenvoudig gaat als met vier wieltjes. De buitenkeukens van Barbecook hebben een ‘aromaz systeem’ om het vlees een extra smaakje te geven.