Styling

Decoratie in huis voor een lentesfeer

Geschreven door admin

Je ziet reikhalzend uit naar de lente. Zeker wanneer de eerste lentedagen zich aandienen krijg je de lentekriebels. Vaak ga je eerst schoonmaken maar je wilt ook graag het gevoel van de lente naar je interieur overbrengen. Dat kan heel simpel door naar bijvoorbeeld een bouwmarkt te gaan en je te vergapen aan alles op het gebied van de lente. Je hebt je kar zo vol en dan kun je je eigen huis helemaal in lentesfeer brengen.

Zelf de lente opzoeken

Wat misschien veel leuker is om in het voorjaar het bos in te gaan en om te kijken wat de natuur je kan bieden voor in je huis. Zeker na het snoeien van de bomen in het bos liggen er overal de prachtigste takken. Takken in allerlei vormen die bij je thuis een heerlijke lentegevoel zullen geven. Je kunt ook een grote tak zoeken en die bij je aan de muur hangen. Aan die tak hang je weer andere takken of schilderijtjes. Zo geef je het interieur een persoonlijke tint.

Lentekleuren in huis

Het zal niet iets zijn dat je elk seizoen zult doen maar het is natuurlijk geweldig als je je muren in het voorjaar een frisse lentekleur geeft. De bouwmarkten hebben talloze kleuren en omdat je maar een enkel muur hoeft te schilderen hoeft het ook niet duur te zijn. Het effect van een enkele geschilderde muur of zelfs van een deel van een muur is fantastisch. Een lange witte muur met in het midden een deel in een lentekleur geeft een prachtig effect.