Badkamer

Maak je badkamer sfeervol met de volgende tips

Geschreven door admin

Je badkamer hoeft geen saaie ruimte te zijn. Met een aantal handige tips zul je zien dat je ook deze ruimte kunt omtoveren tot een fijne en prettige ruimte in je huis. Begin bijvoorbeeld met de verlichting. Het aanbrengen van Ledverlichting is in veel gevallen al een eerste stap naar een sfeervolle badkamer. Maar wist je dat je ook heek gemakkelijk je badkamertegels kunt verven? Het is niet nodig om de tegels te vervangen. Met een kleur die helemaal bij je eigen smaak past kun je de badkamer een ander aanzien geven.

Accessoires maken het helemaal af

In je badkamer kun je altijd wel leuke dingetjes kwijt. Begin eens met leuke kapstokjes en plankjes waarop je de handdoeken kwijt kunt. Die mogen best in het zicht liggen. Handdoeken kun je oprollen en op een plank leggen. Het is ook helemaal niet vreemd om een bloemetje op je bad neer te zetten. Een grappig douchegordijn kan aparte uitstraling geven net zoals rieten manden of zelf kaarsen. De geur van kaarsen draagt ook bij aan de sfeer in je badkamer.

Handige tips voor je badkamer

Een badkamer moet wel iets sereens uitstralen, daarom is het belangrijk dat de kleuren niet teveel de overhand krijgen. Zachte tinten die ook terugkomen in de accessoires maar in bijvoorbeeld in de kleur van de handdoeken. Zo krijg je het effect dat alles bij elkaar past en dat werkt ook in een badkamer prima. Ga hierbij uit van je eigen persoonlijke voorkeur.