Styling Verlichting

Gezelligheid met zelfgemaakte olielampen

Geschreven door admin

Op internet verschijnen steeds meer websites waarop consumenten zelfgemaakte accessoires aanbieden, soms zelfs in combinatie met de manier waarop dit gemaakt is. Een van de accessoires die goed zelf te maken zijn, is een olielamp. Een olielamp zorgt voor veel sfeer, zeker in de zomer als je nog tot laat op het terras zit! Daarbij is er niks leuker dan een middag knutselen met bijvoorbeeld je kinderen. Maak allemaal je eigen olielamp, zodat je in de zomer voldoende olielampen hebt om het hele terras gezellig te verlichten als het buiten donker wordt. Niet alleen leuk voor jezelf, ook leuk voor je kinderen!

Een olielamp versieren met glasverf

Een van de mogelijkheden om een olielamp een persoonlijk tintje te geven, is door deze te verven. Koop hiervoor glasverf, wat kwasten en een neutrale, glazen olielamp. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het verven ervan! Lees vooraf goed of het glas gebakken moet worden na het verven, om te voorkomen dat de verf uitloopt als je de olielamp aanzet in de zomer. Zeker voor je kinderen zou dit vanzelfsprekend erg zonde zijn.

Je kunt kiezen voor een kleurrijke olielamp, maar de lamp bijvoorbeeld ook een klassieke uitstraling geven door voornamelijk gebruik te maken van zwarte verf.

Geef een zelfgemaakte olielamp cadeau

Naast de mogelijkheid om de olielamp voor jezelf te maken, kun je de olielamp ook versieren en weggeven aan anderen. Dit is een erg leuk en origineel cadeautje voor iemand die bijvoorbeeld in de zomer jarig is.