Styling Woonkamer

Maak je woonkamer gezellig met muurdecoratie

Geschreven door admin

In vrijwel iedere woonkamer komt het voor, zo’n saaie kale muur! Het kan erg lastig zijn om deze muur op te vrolijken met leuke accessoires, waarmee de muur enigszins weg zou kunnen vallen. Je zou de muur kunnen verven, je zou er een leuke klok tegenaan kunnen hangen, enzovoorts. In dit artikel geven we je graag een aantal handige voorbeelden van muurdecoratie, wat je zou kunnen gebruiken bij het opvrolijken van de saaie muren in je woning. Dit kan in de woonkamer zijn, maar bijvoorbeeld ook in een slaap- of werkkamer van je huis.

Kies voor een grote klok aan de muur

Een klok is niet alleen ontzettend praktisch, met een klok is het relatief eenvoudig om de saaie muur op te vrolijken. Klokken komen, net als bijvoorbeeld verschillende vormen van verlichting, in dermate veel stijlen en formaten voor, dat je altijd een klok zal vinden die aansluit bij de kale muur in je woning. Kies je bijvoorbeeld voor een klassiek model, of geef je de voorkeur aan een modernere klok?

Een muursticker op de muur plakken

Naast een klok kun je ook kiezen voor een muursticker, die in verschillende modellen worden aangeboden in woonwinkels en op internet. Een muursticker wordt doorgaans gemaakt van vinyl of pvc, waardoor deze een lange tijd mee zal gaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Het is erg eenvoudig om een muursticker op je kale muur te plakken, evenals dat je de muursticker relatief eenvoudig kunt verwijderen. Een van de voordelen aan muurstickers is dat er geen plakresten achterblijven.