Kantoor aan huis

De must-haves voor een kantoor aan huis

Geschreven door admin

Steeds meer mensen kiezen voor het werken vanuit hun eigen huis, in plaats van een baan op kantoor of een extern bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan ZZP’ers, maar ook aan mensen die normaliter gebruik maken van flexplekken binnen een bedrijf. Het werken vanuit huis heeft verschillende voordelen, maar kan soms ook behoorlijk lastig zijn. Hoe laat je je bijvoorbeeld niet afleiden door de rest van je gezin of andere klussen die gedaan moeten worden in en rondom je woning? Hoe kun je jezelf aan het werk zetten, als het buiten hartstikke mooi weer is? Enzovoorts.

Zorg voor een goed bureau

Om lichamelijke klachten te voorkomen is het erg belangrijk dat je in een kantoor aan huis over een goed bureau beschikt. Denk daarbij ook aan een comfortabele bureaustoel! Mocht het bureau niet de juiste hoogte hebben, dan zal je al snel de neiging hebben om voorovergebogen of juist achterover geleund te werken. Dit is erg schadelijk voor je rug en verschillende andere spieren in je lichaam, met in het ergste geval een hernia tot gevolg.

Een snelle computer

Je wilt gedurende de dag goed bereikbaar zijn per mail, via Skype, enzovoorts. Stel je voor dat je het ene belangrijke zakelijke telefoontje mist! Ook wil je op een hoog tempo door kunnen werken, zonder te maken te krijgen met een slome of haperende computer. Zorg er daarom altijd voor dat je een snelle computer in combinatie met een snelle internetverbinding in je kantoor aan huis hebt staan. Zo worden verschillende ergernissen voorkomen!