Styling

Style je interieur met verschillende kleurpatronen

Geschreven door admin

Zeker vrouwen vinden het belangrijk dat de woon-, slaap- en werkkamer een gezellige uitstraling hebben. Niet voor niets passen veel vrouwen het interieur van hun woning eens in de zoveel maanden aan, door bijvoorbeeld te kiezen voor een nieuwe kleur verf op de muur, accessoires toe te voegen aan de verschillende kamers, enzovoorts. Komt dit je bekend voor? Wellicht kun je iets met de tips die we je in dit artikel geven! Bij het restylen van je interieur is het sterk aan te raden om gebruik te maken van verschillende kleurpatronen.

Meer gezelligheid met verschillende kleuren

Er zijn verschillende mogelijkheden om in kleur te variëren binnen een kamer in huis. Zorg bijvoorbeeld voor een relatief rustige kleur meubels en combineer dit met zeer kleurrijke accessoires. Door deze accessoires eens in de zoveel tijd te vervangen voor accessoires in een andere kleur, kun je de kamers een geheel nieuwe uitstraling geven. Zonder dat je hierbij veel hoeft te investeren!

Daarbij kun je met kleuren zorgen voor een groot contrast. Kies bijvoorbeeld voor een witte vloer en muur, in combinatie met strakke, zwarte leren meubels. Dit geeft een uniek en modern effect aan je kamers.

Maak het niet te druk

De verleiding kan behoorlijk groot zijn om te veel kleuren met elkaar te combineren. In dat geval zorgt het combineren van verschillende kleurpatronen voor een tegenovergesteld effect, namelijk dat het te druk wordt in je kamers. Zeker in de slaap- en woonkamer wil je dit voorkomen!