Overig

Hoe richt jij de caravan in?

Geschreven door admin

Ga jij jaarlijks op vakantie met een caravan? Voor veel vakantiegangers blijkt het behoorlijk lastig te zijn om de caravan op een slimme manier in te richten voor vertrek. Allereerst is het belangrijk om te bepalen op wat voor vakantie je gaat tijdens de zomer. Blijf je voortdurend op een plek staan, of trek je naar verschillende plekken? In het eerste geval zal je de caravan direct op de eerste camping uitpakken, waardoor de inrichting minder belangrijk wordt. In het tweede geval zal je ervoor kiezen om een groot deel in de caravan te laten zitten op een camping. Je wilt immers niet alles weer moeten inpakken als je naar een volgende camping doortrekt!

Belangrijke spullen bij de hand

Spullen die je direct wilt kunnen gebruiken moeten makkelijk te pakken zijn in de caravan. Zorg er daarom voor dat je de belangrijkste pannen en andere kookspullen vooraan in de kastjes hebt liggen. Zo voorkom je dat eerst verschillende andere spullen uit de kastjes moet halen, voordat je bij de pannen bent. Ook is het sterk aan te raden om gebruik te maken van kratten, waarin je het speelgoed van kinderen en vooraf ingeslagen boodschappen bij elkaar kunt houden. Deze kratten kun je vooraan in de caravan zetten, zodat je deze op de camping direct uit kunt pakken. Terwijl de kinderen spelen kun jij de rest van de caravan uitpakken.

Neem leuke accessoires mee op vakantie!

 

Zeker wanneer het regent zal je veel in de caravan zitten. Om de caravan zo gezellig mogelijk te maken is het raadzaam om verschillende, kleine accessoires mee te nemen. Denk aan kaarsjes, een klein plantje, enzovoorts. Vergeet ook de familiespelletjes niet, zodat verveling tijdens de vakantie voorkomen wordt.