Woonkamer

Zorg voor een zomers huis

Geschreven door admin

Gedurende de zomermaanden zijn mensen vaak opgewekter en staat men positiever in het leven. Houd deze zomerse sferen vast door ook uw woning zomers in te richten! Er zijn verschillende manieren om een zomerse sfeer in huis te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van verschillende accessoires in huis, het veranderen van de kleur op uw muren, enzovoorts. Welk vorm van verandering u ook kiest, met een zomers huis zorgt u voor meer en een gezelligere sfeer!

Felle kleuren in uw interieur

Een zomers huis begint met een zomers tintje, die u in uw interieur kunt verwerken met felle kleuren. Denk aan het geel van de zon, het rood of roze van de verschillende bloemen in de tuin, of het groen van uw gras. U kunt felle kleuren op een subtiele wijze in uw inrichting verwerken door verschillende accessoires aan uw inrichting toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een paar bloempotjes in een felle kleur, een aantal houders voor waxinelichtjes in een felle kleur, enzovoorts.

Ook kunt u een muur van een felle kleur voorzien. Zeker wanneer u hier donkere meubels tegenaan plaatst, zal de felle kleur niet snel overheersen. Daarbij kunt u een grote kast tegen deze muur plaatsen, om de felle kleur enigszins te maskeren.

Plaats verschillende planten in huis

Naast de zomerse kleuren wilt u wellicht een zomers sfeer creëren met meer natuurlijke producten. Laat de tuin bijvoorbeeld in uw woonkamer doorlopen, door verschillende planten in uw interieur te verwerken. Tussen de bank en een stoel of fauteuil zit vaak een groot gat, wat u simpel op kunt vullen met een grote plant. Een plant zorgt niet alleen voor meer zuurstof in huis, ook geeft het uw kamers een zomerse en natuurlijke uitstraling.