Buitenkeuken

Heb jij al een buitenkeuken?

Geschreven door admin

In de zomermaanden wil je zoveel mogelijk buiten de deur zijn! Gezellig met het hele gezin ontbijten in de tuin, in de middag genieten van de ondergaande zon met een glas wijn of een pilsje en in de avond heerlijk dineren met een houtkachel op je terras. Om je gerechten buiten te kunnen bereiden, kiezen steeds meer consumenten voor een buitenkeuken. Heb jij momenteel al een buitenkeuken op je terras staan? Een buitenkeuken is een vrij ruim begrip! Je kunt hierbij denken aan een soort grill met een compact formaat, maar ook aan een compleet aanrecht met een gasvoorziening om te kunnen koken.

Een buitenkeuken laten maken op je terras

Het is afhankelijk van het type buitenkeuken wat je wilt laten plaatsen, of je dit zelf kunt doen of moet laten doen. Veel van de buitenkeukens zijn dermate groot, dat er bijvoorbeeld een muur gemetseld zal moeten worden om het aanrecht te kunnen plaatsen. Deze buitenkeukens zijn permanent en kunnen in de winter niet verplaatst worden. Bij sommige kleinere grills behoort dit wel tot de mogelijkheden, zodat je deze tijdens de wintermaanden binnen kunt zetten.

Een timmerman kan je helpen bij het metselen van de muurtjes voor een buitenkeuken op je terras. Vervolgens kun je een kookplaat met gaspitten op het aanrecht laten plaatsen, die je aansluit op een losse gasfles. Vergelijk het met het koken op een camping!

Online een buitenkeuken bestellen

Een buitenkeuken kun je heel eenvoudig online bestellen. Bij een verrijdbare buitenkeuken of een compacte grill, wordt deze vaak binnen een paar werkdagen bij je thuis afgeleverd. Zo hoef je de deur niet meer uit om de hele zomer buiten te kunnen koken. Makkelijk, gezond en ontspannen koken.