Toilet

Tips voor je toiletinrichting

Geschreven door admin

Het is altijd weer lastig om iets leuks te maken van de toiletinrichting. Om het je iets gemakkelijker te maken, geven we hieronder enkele tips over de mooiste toiletinrichting.

Houd het clean!

Niet zelden komen we toiletten tegen waar werkelijk van alles te vinden is. Het staat vaak reuze gezellig, maar het is een drama om goed schoon te houden. Om te voorkomen dat alles vies wordt en het toilet gaat stinken, is het zaak om het toilet zo clean mogelijk te houden. Beschouw het als de kunst van het weglaten: minder is meer.

Stem de inrichting af op het toilet

Een heel chique toiletzitting staat totaal niet wanneer de rest van de toiletruimte heel landelijk is ingericht. Omgekeerd is het natuurlijk ook geen goede combinatie om een landelijke toiletzitting in een chique ingerichte toiletruimte te plaatsen. Houd daarom de inrichting in overeenstemming met de toiletpot zelf.

Een persoonlijke touch?

Het kan leuk zijn om iets persoonlijks aan de muur te hangen. Velen grijpen direct naar de bekende bordjes met teksten die je bij veel winkels kunt krijgen, maar wellicht is het treffender om echt iets persoonlijks op de muur te hangen. Denk aan een foto, een kaartje of een tekst die jou persoonlijk aanspreekt. Verval niet snel in algemeenheden. Het is wellicht lastig om echt iets persoonlijks te vinden, maar de voldoening is daarna des te groter.

Contrastkleur

Vaak is de toiletruimte een witte of in ieder geval lichte ruimte. Je kunt het steriele gevoel wat doorbreken door te kiezen voor een contrasterende kleur.