Tuin

Geniet ook in de herfst van je tuinmeubelen!

Geschreven door admin

Met kippenvel op mijn armen ben ik vanochtend vertrokken naar mijn werk. Het lijkt wel of de herfst al begonnen is. Gelukkig betekenen deze koudere, donkere dagen niet dat je niet kan genieten van je tuin. Er zijn genoeg manieren om de gezellige zomeravonden door te trekken naar knusse herfstavondjes. Ik laat je graag een aantal tuinmeubelen zien die niet mogen ontbreken deze nazomer in je tuin!

Er zijn natuurlijk ontzettend veel tuinsets waarin we kunnen loungen, maar om de herfstavonden lekker knus te maken, wil ik jullie kennis laten maken met een diningset: een tuintafel met daaromheen tuinstoelen. Deze opstelling is te koop in veel verschillende varianten en materiaalsoorten. Je kunt het aantal zitplekken zelf bepalen. Zo passen om een tuintafel van 220cm lang aan iedere kant gemakkelijk drie tuinstoelen. Je kunt bij Kees Smit Tuinmeubelen zelf een tuinset samenstellen door tuinmeubelen te combineren. Zo kun je altijd een set creëren die het beste in jouw tuin past. Moet jij nog tuinstoelen kopen voor de nazomer of voor volgend zomerseizoen? Bij Kees ben je aan het goede adres!

 

Om een set helemaal ‘herfstavond-proof’ te maken, kun je ervoor kiezen om de set af te maken met een Kees Smit dienblad. Versier dit dienblad met verschillende kaarsen, wat eikeltjes en mooie herfstblaadjes en klaar is Kees. Zo ben jij die nare, koude herfstavonden de baas geworden door verschillende artikelen met elkaar te combineren tot een knusse set.

 

 

Ben je bang dat het te koud gaat zijn ’s avonds? Daar heeft Kees wat voor bedacht: we hebben verschillende leuke plaids in ons assortiment die jou op deze avonden lekker warm houden. Alleen de namen van de plaids, Valencia en Barcelona, geven je al een warm gevoel, niet dan? En nu, genieten maar!