Styling

Schilder nodig in Antwerpen?

Geschreven door admin

Heeft u schilderwerken liggen en heb je zelf geen tijd en/of zin? Dan is het inhuren van een goede schilder een gemakkelijk optie om de schilderwerken (eindelijk) eens te laten schilderen. In dit artikel geven wij je tips voor als je op zoek bent naar een schilder in Antwerpen.

Geen tijd voor schilderwerken?

Wilt u de kozijnen opnieuw in de verf? Een muur voorzien van een nieuwe kleur? Of de keuken voorzien van een verse laag verf? Vaak zijn dit klussen die lang blijven liggen tot het moment dat je zelf tijd hebt om het schilderwerk uit te voeren, echter duurt dit in veel gevallen erg lang en is het verstandiger om het gewoon te laten schilderen door een schilder.

Het inhuren van een schilder hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Zeker niet als het gaat om een kleine klus, vaak hebben schilders dit binnen een aantal uur gedaan. Wanneer je ook nog eens verschillende offertes vergelijkt betaal je sowieso niet te veel voor de schilderwerken.

Diverse schilderwerken

Schilders kunnen ingezet worden voor zowel binnen- als buitenschilderwerken. Van het schilderen van je buitenkozijnen tot het verven van een muur in de woonkamer. De meest voorkomende schilderklussen zijn:

  • Ramen en deuren schilderen
  • Trap laten verven
  • Gevel schilderwerk laten herstellen
  • Plafond verven
  • Muur laten schilderen

Kosten van een schilder

De prijs van een schilder is grotendeels afhankelijk van twee factoren, namelijk: de materiaal- en de arbeidskosten. Beide kosten verschillen per bedrijf of schilder. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een prijs per vierkante meter. Het geven van een exacte prijs is erg moeilijk. Daarom kan je het beste gewoon verschillend offertes aanvragen voor je schilderwerken. Geheel vrijblijvend. Vraag hier een offerte aan voor een schilder in Antwerpen.