Inrichting

Meubels met korting tijdens Black Friday!

Geschreven door admin

Wat is er leuker dan je huis een frisse look te geven? Soms ben je gewoon toe aan iets nieuws! Door het vervangen van een paar meubels heb je opeens al een heel ander interieur. En hoe fijn is het als je dat met hoge kortingen kunt doen? Op 29 november 2019 is het Black Friday, letterlijk ‘zwarte vrijdag’. In de Verenigde Staten al lang bekend als de dag na Thanksgiving. Een dag waarop veel inwoners vrij zijn en van een lang weekend genieten, waardoor het op de weg ‘zwart ziet’ van de mensen. Maar het is ook de dag waarop Amerikanen beginnen en met het kopen van hun kerstcadeaus. In de winkels is het dan ook uitzonderlijk druk.

Veel voordeel voor jou

In België sluiten steeds meer (online) winkeliers zich aan bij de Black Friday acties. Al vroeg beginnen ze te adverteren met speciale aanbiedingen, die je niet mag missen. Ook veel woonwinkels doen mee aan Black Friday België. Het is dus zeker de moeite waard om in de dagen rond Black Friday eens bij ze langs te gaan om je te zien wat bij je past. Je doet er vast inspiratie op voor je eigen interieur. Ben je naar iets speciaals op zoek? Je kunt het enorm treffen. Stel je eens voor dat aan die mooie kast die je eerst niet kon betalen opeens een kaartje hangt met 60% korting. Beslist niet ondenkbaar!

Zoveel keus

Naast het ‘echte’ woonwinkelen kun je ook heel goed online shoppen. Je vindt op veel sites Black Friday deals. Ze geven je een overzicht van alle kortingen waarvan je kunt profiteren. En dat zijn er heel wat! Zo kun je gericht op zoek gaan of zomaar even rondsnuffelen om te zien of er een interessante aanbieding voor je bij zit. Juist omdat de voordeelacties rond Black Friday niet zo heel lang lopen, worden er vaak hoge kortingen gegeven. Zeker bij het kopen van meubels kan dat flink schelen in je portemonnee. En online heb je zoveel meer keuze! Je hoeft er de deur niet voor uit. Hoezo Black Friday drukte?!