Inrichting

Interieuradvies van BFactor vanuit passie voor creatieve vormgeving

Geschreven door admin

Wanneer komt interieuradvies van pas? Een passend interieur nodigt uit. Het geeft sfeer aan de ruimte en inspireert of heeft juist een kalmerende werking. Soms heb je een professioneel oog nodig om het beste uit een ruimte te halen. Interieuradvies van een professionele partner als B Factor heeft dan de meerwaarde.

Advies om de verkoopbaarheid van een ruimte te vergroten

Het is soms lastig om een huis verkoopklaar te maken. De markt schommelt. Een goed interieuradvies kan dan helpen. BFactor biedt professionele hulp door bijvoorbeeld een online kleuradvies te geven. Hierbij wordt de ruimte zorgvuldig ingemeten. Op basis van lichtinval en alle andere elementen die bepalend zijn voor de werking van kleur en textuur wordt een advies opgesteld. Barbara Raes van BFactor weet als interieurstyliste een persoonlijke interieurstijl te creëren. Maar ze kan als styliste met haar aanbevelingen ook een ruimte optimaal tot zijn recht laten komen in ogen van een koper van een huis.

Voor coaching of een second opnion

Soms heb je niet alleen een luisterend oor nodig maar ook een geoefend oog die met je stylingsplannen mee kan kijken. Je hebt een prachtig idee in je hoofd, maar hoe krijg je wat in je hoofd zit verbeeld in de ruimte? Of je hebt een plan maar bent niet helemaal zeker over de uitvoering. BFactor kan helpen met interieur coaching. Hierbij werk je samen je ideeën uit naar een mood board. Daarbij zitten alle elementen die een interieur compleet maken in verwerkt zoals suggesties voor kleur en materiaal maar ook voor meubilair en lichtbronnen. Ook kun je een second opinion krijgen over je plannen. Als professional weet Barbara de mogelijkheden om een doel wat jij voor ogen hebt te realiseren.

De uitvoering in 2D of 3D

Een uitvoering in 2D of 3D van de plannen voor een interieur laten je in een oogopslag zien wat het interieurplan voor de ruimte doet. BFactor kan jouw plannen of een ontwerp voor een ruimte laten zien in 2d of 3d. Hierbij is alles in verhouding en klopt op schaal. Zo zie je meteen het effect van de bank in de hoek of een accentmuur in een sprekende kleur. 

Meer weten over interieuradvies? Ga naar https://www.bfactor.be/