Lifestyle

Meest populaire zitzakken soorten

Geschreven door admin

De zitzak, we zien dit meubelstuk in steeds meer huishouden terug hier in Vlaanderen. En niet zonder reden natuurlijk want de zitzak is goedkoop, het is een leuk object, en het is licht, in de zin van makkelijk te verplaatsen. Je zult jezelf geen hernia tillen aan een zitzak. Er zijn steeds meer nieuwe soorten zitzakken te verkrijgen o.a. op sites zoals ikwilzitzakken.be, en in dit artikel willen we een aantal van de meest populaire soorten bespreken.

Zitzak bank

Dit is in principe een kruising tussen een bank en een zitzak. Het combineert het beste van beide werelden. Het lichte gewicht van de zitzak en het comfort van de bank. De zitzak bank in tegenstelling tot een normale bank kun je zo van de woonkamer naar welke kamer dan ook verplaatsen en vice versa.

Opblaasbare zitzakken

Helemaal licht zijn opblaasbare zitzakken. De opblaasbare zitzak, waarvan het merk Trono op dit moment meest populair is in België, blaast zichzelf op, en je kunt er dan vervolgens ca. 4 uur op zitten. Deze zitzak kun je prima meenemen naar de camping bijvoorbeeld of voor naast het zwembad. Deze zitzakken zijn dan ook vaak waterafstotend.

Mega zitzakken

Dit zijn simpelweg extreem grote XXL zitzakken waar je met meerdere mensen op kunt. Voor mensen die vinden dat ‘bigger is better’ is dit de beste keuze.

Honden zitzakken

Ja je leest het goed, er zijn nu ook zitzakken voor honden. En geen reden tot jaloezie voor katten liefhebbers, ook voor de katten zijn er zitzakken beschikbaar. Want je huisdier verdient natuurlijk ook dit comfort. Huisdier zitzakken zijn beduidend comfortabeler dan de standaard honden en katten mandjes die je wellicht kan kopen in een dieren winkel. Veel honden eigenaren ervaren het probleem dat de hond niet in zo een mand wilt blijven liggen. Welnu dat zal nooit langer het geval zijn met een honden zitzak van een kwalitatief merk zoals SACKit, deze zijn zo comfortabel dat ook jouw hond eindelijk zijn rust vindt.